2017. máj 26.

Író-olvasó-blogger találkozó a Bedbar-ban

írta: Demencze Ilona
Író-olvasó-blogger találkozó a Bedbar-ban

Mi kell a jó hangulathoz? Szedj össze néhány írót, keress egy jó helyet, adj hozzá egy kis reklámot és tádám! Az olvasók és a bloggerek jönnek majd maguktól. 

Gabriella Eld és A.M.Aranth beszélgetős estje igencsak sok embert vonzott a tegnapi találkozóra. Szavakban senki nem szűkölködött, úgy folyt a beszélgetés, mint ha ezer éve ismerte volna egymást a társaság. Gabriella és Péter bemutatták könyveiket, mi pedig leplezetlen kíváncsisággal bombáztuk meg őket kérdésekkel. Mind a ketten olyan kaliberű emberek akiket érdemes megismerni. Nem kellett sokat gondolkoznom azon, hogy felvegyem őket az olvasmány listámra. Úgy tervezem a nyáron már olvashatjátok is az ajánlókat.

Nagy örömömre megismerhettem Vivien Holloway írónőt is, akitől még szintén nem olvastam eddig, de ez ellen sürgősen tenni fogok. Annyira megnyerő a személyisége, hogy engem azonnal "megvett" magának. Kis késéssel befutott L.J.Weasley is, akinek a könyvéről már olvashattatok a blogomon, most pedig megajándékozott egy könyvjelzővel. (Halkan jegyzem meg, annak is egész nap fogdosós az anyaga. Imádom.)  

Összességében azt tudom javasolni, hogy használjátok ki az ilyen a találkozókat! Örüljünk neki, hogy ezek a tehetséges írók köztünk élnek, lehetőséget biztosítanak a személyes kötetlen beszélgetésekre. Sokkal másabb érzés lesz a kezetekbe fogni a könyveiket, hogy nem csupán nevek lesznek a borítón, hanem hús-vér emberek. 

Legyen ez a nap jelmondata: " Találkozz hazai írókkal személyesen! Mert megteheted."

Szólj hozzá

író-olvasó találkozó viven holloway